maanantai 8. lokakuuta 2012

Vihdoinkin matkaan!

Heips,

Aamusta pääsimme jatkamaan matkaa. Alkumatkan pystyimme etenemään purjeilla, mutta nyt olemme joutuneet siirtymään moottoriajoon. Keli on edelleen hieman vastatuulinen ja mainingit ovat reippaan kokoisia (2-3m). Tarkoituksemme on mennä Muxian ilmaiseen satamaan yötä viettämään. Huomenna katsomme vartommeko päivän satamassa, vai jatkammeko matkaa luultavasti moottorilla. Näyttäisi, että vasta torstaista sunnuntaihin luontoäiti tarjoaisi meille pohjoistuulta (reipastakin) jolloin suunnitelmissamme on matkata joutuin kohti etelää.

Viimeisinä päivinä Corunassa kiertelimme kaupungilla ja siivoilimme venettä. Aatos osallistui talkoisiin innoissaan (katso kuva). Suvi auttoi minkä kerkesi ;). Siivouksen aikana löysimme myös veneessämme piileskeleen salamatkustajan, jonka toimesta olemme saaneet verkkoja siivoilla. Salamatkustaja ei ollutkaan mikään pikkukaveri, joten yhteisymmärryksessä koko perheen kesken päätimme siirtää sen takaisin maihin ;) Kaupunkikierroksen aikana vierailimme Torre de Hercukeksella katselemassa maininkeja, joihin tänään olemme päässeet tutustumaan.

Juuri ohitimme Islas Sisargasin (kuva) -> päätimme suosiolla jättää rantautumisen toisille ;) Komeita on maisemat, lämmin on ilma ja nyt etenemme!