lauantai 27. lokakuuta 2012

Kasvohoitoa ja uintia

Heips,

Lagosin satamassa oli meille hyviä uutisia. Sataman spa/kylpylä tarjoaa koko viikonlopun maksullisia palveluitaan ilmaiseksi!! Siis ilmaiseksi! Eilen varasimme meille naisille ilmaiset kasvohoidot ja tänään nautimme niistä. Ei tämä ilmainen kasvohoito ollut mikään ihmeellinen -> pesu, rasvaus, kuorinta, naamio, rasvaus, mutta silti ihmeellisen mukava näin pitkästä aikaan nautittuna ja ennen kaikkea...ilmainen :) kauneushoutolan täti pohti, että onpas minulla kuiva iho... "käytätkös rasvaa ja mitähän merkkiä?" "öö, joo käytän" ja sitten piti hieman huijata, sillä enhän minä voinut sanoa, että käytän tällä hetkellä säännöllisesti ainoastaan aurinkorasvaa ja pesuun käytän saippuaa. No hoitaja kyllä vakuutti, että näytän puolen vuoden päästä kuivalta rusinalta ellen vaihda kasvorasmerkkiäni, sillä nykyinen ei hänen mielestään ollut kovin toimiva :)

Neljältä iltapäivästä menimme lapsinemme uimakouluun, joka myös oli ilmainen. Todella ammattitaitoisen oloinen opettaja opasti meitä kädestä pitäen uintiharjoitteluun eikä turhaan, sillä Kalle oppi uimaan! Huomenna meidän pieni perheemme voi vielä jatkaa ilmaista uintiharjoittelua, sillä Kalle ja Ilpo palaavat koti-Suomen maisemiin ilmeisesti lumiukkoja jo tekemään ja me puolestamme jäämme vielä tänne aurinkoa metsästämään :)

Aurinko on tänään paistellut ja kaikin puolin on ollut hyvä päivä. Olemme pesseet neljä koneellista pyykkiä, leikkineet leikkikentällä ja nauttineet auringosta hotellin takapihalla. Ei kait tässä... Suuri kiitos seurasta Mikolle, Anskulle, Aikulle, Kallelle ja Ilpolle. Nähdään ensi kesänä, jollei sitten jo Karibialla ;)

Hyvää yötä kaikille ja mukavaa huomista sinulle, joka saat talviajassa nukkua tunnin pidempään kuin tänään :)