lauantai 6. lokakuuta 2012

Toivoin vain vähän...en noin paljon

Heips,

Meillä on ollut hyvä päivä. Tyyntä ennen myrskyä...näyttää pätevän ainakin täällä :) Aurinko on paistanut ja linnut ovat laulaneet viereisellä pesimäalueellaan (siis lokit :) ).

Tänään olemme arkivalmistelleet lähtöä. Olemme tankanneet veneen, täyttäneet vesitankin (joka pitää vielä täyttää uudelleen), sekä tukkineet mahdollisia vesiaukkoja. Markku hitsasi eilen kiinni vuotavan ankkurilaatikon ja tänään toisen sivulaatikon. Tämä toimenpide ainakin siihen asti, että saamme hankittua uudet vedenpitävät luukut.

Aamulla marisin teille huonosta tuulesta. Joo...ja marisen siitä edelleen, sillä vastatuulihan (kuva) meillä näyttäisi olevan edessä koko ensi viikon. Ensimmäiset arvailut tuulen muuttumisesta myötäiseksi tulevat vasta seuraavan viikon torstaista etiäpäin. Selvästi siellä koti-Suomessa on nyt laitettu peukkuja ristiin hyvän tuulen aikaansaamiseksi, mutta sääkarttoja katsellessa voisin melkeimpä sanoa, että pikkasen vähemmänkin (kuva) myötätuulta riittäisi, eli ei ihan noin kovasti tarvitse sieltä pohjoisesta puhaltaa....hieman vähemmänkin riittäisi vallan mainiosta ;)

Päivä on touhuilta niin veneen kimpussa kuin lastenkin kanssa. On pelastettu ämpäri ja ammuttu vesipyssyillä...siispä nyt väsyttää..

nukkumaan ja huomenna palaillaan!

Ps. Suvi nukkui suihkuhetken ohi iltatorkuillaan (Seca menee kiinni viideltä ja siihen mennessä pitää suihkuttelut hoitaa), mutta kyllä hätä neuvot keksii (kuva) :)