sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Veneen touhut jatkuvat :) (Las Palmas)

Hiphei!

Täällä touhutaan ja touhutaan. Hyvältä näyttää :) Päivän teeman voisi kiteyttää kysymykseen: kuinka monta miestä tarvitaan ruuvaamaan yksi ruuvi kiinni sänkyyn? Vastaus kuuluu, että tomeran päivän loppumetreillä ruuvin vääntöön tarvitsee kolme miestä. Kaksi vääntää ja yksi työntää ;)...ja Suomi ja Ruotsi täysin sovussa keskenään, joskin Suomi-Ruotsi-vitsit ovat välillä raikuneet puolin, jos toisin :)

Mitä me siis teemme vielä ennen lähtöämme. TODO-lista on pitkä ja näin vene-elämään tottuneena voisin väittää, että lista ei ikinä lyhenekään, sillä tehtyjen töiden tilalle tulee aina uusia ja uusia :) Nyt olemme jatkaneet samojen töiden parissa, jotka listamme kärjessä ovat. Kata on maalannut "pyramideja", joiden päälle tulee pidennetyt hanhenkaulat, eli ilmanottoaukot. Sanna on tehnyt kangaslaitoja sänkyjen reunoille, jotta sängyissä pysyy tavarat ja ennen kaikkea ihmiset :). Markku ja Niklas ovat ahertaneet uuden varastolaatikon kimpussa jonka päälle tulee yksi sängyistämme (kertossängyn alapedin alle valmistuu varastolaatikko vedelle, muonalle ja mahdolliselle pakastinlaatikolle). Tomi on tehnyt keulapiikkiin laitakankaankannattimia ja minä...niin minä...minä olen siivoillut sitä mukaan, kun on sotkettu, maalannut ja leikkinyt Suvin kanssa, joka viihtyy veneellä ihmisten ympäröimänä.

Veneellämme on käynyt myös vieraita. Kaksi purjehtijavierasta Oulusta, kolme vierasta Niklaksen hostellilta ja Sanna kaksi partiotuttua Teneriffalta. Vene on täynnä touhua ja täynnä ihmisiä. Laiturilla maalatessani kuuntelin ääniä jotka kantautuivat veneen suunnalta. Oli naurua, porausta, ruotsia, englantia ja suomea...mukavaa :)

Ilma on edelleen ollut tympeähkö, eli tänäkin yönä saan luultavasti nukuttua hyvin :) Ei kait tässä... Sanna lukee Suville Tatua ja Patua, Tomi sahailee ulkona ja Kata ja Niklas ovat iltalenkillä. Markku ihailee uutta valmistuvaa sänkyä ja jutustelee tyytyväisenkuuloisena itsekseen ja hymyilee :) Ylpeä olen omasta touhuilijastani ja miehistöstämme!

Hyvää yötä kaikille!
Palataan taas huomenna.