maanantai 18. kesäkuuta 2012

Päivä Mässkärissä

Hei,

Tänään olemme nukkuneet pitkään. Suurin osa öistä on mennyt seilaamiseen, mutta nyt saavuimme satamaan lähes inhimilliseen aikaan klo 00.30. Oli ihana laittaa ajoissa nukkumaan ja oli lähes mukava herätä Suvin aamulöpinöihin.

Mässkärin satama on oikeun viehättävä satama mökkirantojen keskellä. Palveluina vesi ja sähkö. Hintaa 10e yö. Täällä taas muistaa ympärille katsellessaan kuinka mukava olisi oma mökkiranta johon saisi oman veneen rantaan. Täällä niitä on vaikka kuinka paljon. Itse mökkejäkin on rakennettu suoraan kallion reunoille mikä minusta näyttää hurjalta, mutta kait ne on hyvin paalutettu kallioon kiinni :).

Päivän olemme siivoilleet ja järjestelleet tavaroita. Petivaatteet koristavat maston puomia ja tyynyt veneen kantta. Aamulla lapset kävivät onkimassa Markun kanssa, mutta vielä tällä kertaa saalis jäi saamatta (ilmeisesti kotilostaan kaivettu mollusca, eli kotilo, ei kelpaa kaloille...). Minä olen perehtynyt hiontatöihin (joita muuten rautaveneellä tuntuu riittävän) ja hionut veneen kyljestä epäimartelevia kohtia paljaaksi ja maalannut ne hionnan jälkeen. Pakkelin kuivumista odotellessa olen pyöräyttänyt sämpylätaikinan ja kohoamisen aikaan käyn pakkeloimassa vielä muutaman kohdan.

Koitan illalla vastailla Tiian kysymyksiin, jos muistan ja jaksan.

Marika