sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Me teimme sen...unelmistamme totta :)

Heipparallaa :)
...nyt viimeisen kerran...

Ihan uskomatonta, ihanaa, haikeaa.....tunteiden kirjoa on vaikea kuvailla..niin paljon liikkuu mielessäni. Päällimmäisenä kuitenkin kiitollisuus ja onnellisuus...saavutimme unelmamme, ylitimme itsemme ja kaiken tämän saimme tehdä yhdessä perheenä :)

Matka Letolle, kotisatamaan, sujui vauhdikkaasti hyvässä tuulessa. Yöllä purjehdin reivatulla purjeella omat rehelliset ennätykseni, kahdeksan solmua!....siis ilman vuorovesiä ;) Kyllä oli mukavaa. Jossain vaiheessa tuuli tyyntyi ja pöksyttelimme moottorilla kunnes tuuli yltyi jälleen viimeisen kerran matkallamme puhaltamaan purjeemme pulleiksi kuin hyvästelläkseen meidät tältä erää. Myös taivas soi meille kuivan hetken juuri satamaan saapuessamme ja illasta saimme ihailla upean ilta-auringon loistoa veneemme yllä.

Niin paljon oli ihmisiä meitä vastassa. Se oli hyvin liikuttavaa..kiitos siitä teille kaikille. Ja ennen kaikkea kiitos kaikille ihmisille, jotka ovat eläneet osana unelmaamme, joko konkreettisesti paikan päällä, auttamalla täällä kotosalla, tai blogia seuraamalla. Teitä on paljon! Teitä on paljon enemmän kuin ikinä olisimme osanneet kuvitella, mutta hyvä niin ja kiitos siitä teille....sinulle :)

Me saimme sen, mitä me halusimme ja paljon paljon enemmän. Unelmat...ne ovat ihmeellisiä kantavia voimia ja unelmat....ne on tarkoitettu toteutettaviksi. Jos matkamme antoi meille kaiken sen ja paljon enemmän mitä uskalsimme unelmoida, toivon sen antavan kipinän ja ennen kaikkea uskoa myös sinulle unelmiin ja niiden toteuttamiseen....

Me lähdemme tässä vähitellen käsikädessä kohti seuraavia unelmia...

Tahdon päättää tämän tarinamme Mark Twainin runoon, joka sopii kivasti meidän elämäämme ja puhtaasta sydämestäni toivon sen sopivan myös sinunkin elämääsi...

“Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile. Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

- Mark Twain

Vapaa suomennos:
"Elämä on lyhyt, riko rajoja, anna anteeksi nopeasti,
suutele hitaasti, rakasta aidosti, naura hillittömästi,
älä ikinä kadu asioita, jotka saivat sinut nauramaan.
20 vuoden päästä kadut enemmän niitä asioita mitä et tehnyt kuin niitä mitkä teit.
Joten avaa kaikki paalusolmut ja purjehdi pois turvallisesta satamasta.
Nappaa pasaatituulet purjeisiisi.
Tutki, Unelmoi, Löydä"

Nyt kiitos ja kumarrus, Näkemiin!