perjantai 24. toukokuuta 2013

Syvän sinisen ylitys ja Azorit

Me olemme jälleen valtameren sillä tutummalla laidalla!

Merta, merta ja merta....siitä elämämme on koostunut edellisten viikkojen aikana....olipa vallan upeaa astua jälleen maankamaralle!

Matka meni hienosti. Tuulta olisi voinut olla enemmän, mutta parempi näin kuin tuulta liikaa. Välillä tuntui, että Pohjois-Amerikkaan tässä ollaan menossa, kun tuulet puhalsivat sitkeästi väärästä suunnasta. Suuri kiitos Jarille, että oikea tuulirako löytyi ja nyt olemme täällä, matkan viimeisessä uudessa kohteessa! Täällä on muuten kaunista ;)

Nyt olemme täällä Hortassa. Meidän täytyy parhaamme mukaan fiksata genuan rullalaite ja vioittunut vantti ennen jatkoa. Vaihtomiehistömme saapuu 30 päivän toukokuuta ja sitten katsomme mitä teemme. Nyt ei ole kiirettä....tänään uni maistuu ;) tuuletkin ovat täysin vastaiset, joten odotusta odotusta....mutta onpas ihana olla täällä!

Mutta nyt lepäämään....kylläkin ennen sitä pitää käydä vaatekaupassa. Aatos on singahtanut sen verran, että pitää ostaa uusia pitkiä housuja ja hassua oli huomata lasten vaatevarastoja penkoessa, että eipä täällä ole oikeastaan sopivia vaatteita suvillekaan...eli kauppaan. Atlantilla kävi muuten sellainen positiivinen juttu, tai oikeastaan jo ennen sitä, että Suvi oppi yökuivaksi. Enään ei vaippoja meidän perheessä vaihdella :)

Kirjoittelen myöhemmin hieman virkeämpänä lisää. Tänään syömme ja nukumme hyvin :)