perjantai 14. kesäkuuta 2013

Jihuu! Olemme jälleen euroopan mantereella!

Heipparallaa!

Coruna...en olisi ikinä uskonut palaavani tänne..siis veneellä :) mutta täällä olemme ja täytyy kyllä sanoa, että vilpoudesta (~17astetta) huolimatta...onpas ihana olla täällä....täällä on niin kaunista. Tämä on kyllä kaupunki jonne tulen luultavasti palaamaan myöhemmässä elämässäni, joskin en veneellä ;) sen voin luvata.

Matka tänne sujui kuin tanssi. Alussa pari päivää moottorointia ja sen jälkeen tuulta riittikin. Oli ihan mieletöntä kyytiä ("siis pysyykö tuo vauhtilukema koko ajan 6,5 ja 7,3 solmun välillä...pitäisiköhän minun pienentää purjeita?...ääh..nautin nyt menosta..purje on pulleana, ei läpätä ja vesi vain kohisee vierellä...ei kait tässä...") Pari ensimmäistä päivää aurinkoa...tuuliset päivät pilvistä ja kosteaa ja tämä viimeinen päivä jälleen aurinkoa.

Matka ei ainoastaan ollut sujuvaa ja nopeaa, sillä ruokamme oli erinomaista...matkalle lähdimme nimittäin hortalaisen lihakaupan kautta :) erinomaista ruokaa...ruokailun lisäksi luonto antoi meidän nauttia ihmeistään. Delfiinit olivat seuranamme lähes joka päivä, purjemeduusoita näkyi päivittäin ja mahtui joukkoon myös suuria valaitakin. Mahtavaa!

Nyt näyttäisi siltä, että Corunasta nautimme enää vain huomisen ja illasta starttaamme jatkoetapille kohti ranskaa. Tavoitteemme on keretä sinne ennen vastatuulten yltymistä..... Näyttäisi, että täällä lähtöänsä odottelee muutama muukin hortasta tuttu alus :)

Nyt väsyttää, mieli kiitollinen, uninen ja täynnä intoa vastaanottamaan huomisen!

Ps. Meidän Suvilla oli hauska suihkukeikka. Kokovartalopeiliä hän ei ole virallisesti puoleen vuoteen kohdannut...siis suihkutiloissa. Suvi rakas käveli peilille, hymyili sieltä katsovalle tytölle, laittoi sormet kiinni peiliin ja tuumasi: "hei sinä siellä..." Sen jälkeen alkoi peilin edessä pyörähtely ihmettely...katsottiin edestä ja takaa, sivulta ja päältä...olipas se peilikuvan tyttö kasvanut :)

Mutta nyt...Kiitos...niin hullulta, kuin se kuulostaa..olemme melkein kuin kotona :)