lauantai 1. kesäkuuta 2013

Azoreilla

Maalausta...

Niin nyt olen maalannut pari päivää...en suinkaan venettä, vaan kuvaamme sataman kiviaitaan. Täh! Miten ihmeessä päädyin maalaamaan veneseuramme lippua kolme päivää? Alusta alkaen meille oli selvää, että maalaamme veneseuramme lipun koristamaan hortan maisemia. Täällä piirretään, jos monen moista kuvaa vaikka mihin. Minä kaipaisin, että kuviin lisättäisiin useammin lippuja, jotta kuvista olisi heti nähtävissä, mistä maasta vene on lähtösin. Tämä siksi, että me olemme innoissamme kierrelleet ympäri satamaa ja kokeneet aina jotakin mukavaa (isänmaallistakin), kun olemme äkänneet suomalaisia lippuja maisemassa. Valitettavasti useat niistä töistä, joissa lippua ei ole, jäävät huomaamatta.

No mutta kolme päivää....niin tästä on kiittäminen miestäni, joka päätti minne maalauksemme teemme ja etenkin sen missä koossa sen teemme :) nyt lipustamme tuli ainakin erottuva, sillä onhan työllä kokoa 2m x 1,3 m! Mutta tulihan siitä hieno! Katsokaapas itse.

Markku on juuri veneellämme ja uusi rullalaitteemme nousee korkeuksiinsa. Näyttää hyvältä, eli asiat etenevät mallikkaasti. Huomenna saamme uuden miehistön veneellemme. Tervetuloa!

Yksi hassu juttu jälleen. Minä olen koko täällä olomme ajan ihaillut erästä sataman venettä. Se on kerrassaan upea! Markullekin mainihin, että jos saisin valita, niin tuon veneen tuolta itselleni ottaisin ja voisin vaikka vähän maksaakin :) Markku hymyili ja kertoi, että makuni veneiden suhteen tuntuu olevan ihan kohdillaan, sillä vene on merkiltään Swan. Niin...vähän rahaa ei taitaisi riittää tähän maamme "lippulaivaan". Tänään kävin juttelemassa veneen omistajien kanssa ja sain selville veneen olevan todellakin Swan, itseasiasa Swan 55 vuodelta 75. Kerroin omistajille tapahtuneen ja kerroin myös heidän veneensä olevan tyrmäävän kaunis. Kysäisin heiltä ohimennen, että vuotavatko muuten heidän hanhenkaulat (doradot), johon mies vastasi, että kyllähän ne pakkaavat vähän vuotamaan, kun oikeasta suunnasta aalto osuu....ei siis mitään, vaikka meidänkin hanhenkaulat tipottavat, sillä tipottavat ne aidossa Swan-veneessäkin! :)

Aurinko paistaa jälleen...ilma ei ole lämmin..takkia tarvitsee...silti hymyilen...on jälleen yksi hyvä päivä takana :)