torstai 27. syyskuuta 2012

Auringosta nauttimista ja vesileikkejä

Heips,

Eilen aurinko saapui takaisin La Corunaan ja tänään olemme saaneet nauttia siitä koko pitkän päivän :)

Aamulla heräsin, kun Tito aloitti veneen hiomisen. Tänään pohjamaali hiottiin ja viimeiset pakkeloinnit veneen kylkeen sipaistiin. Huomenna, jos vain sääennusteet pitävät paikkaansa, saa veneemme uuden maalipinnan :) ...sitä on jo odoteltukin.

Aikamme kuluksi rantauduimme ja aloitimme leputtajien pesun. Aikas mustia ne jo olikin ja nyt niistä saippua- ja kiillotuspesun jälkeen tuli lähes kuin uusia. Ostimme niihin uudet suojakankaat ja huomenna, tai maanantaina saamme loput puutuvat suojat, jotka tilasimme suoraan Madridista :) ...tuntuu edelleen villiltä, että Madrid on lähempänä kuin Helsinki !!

Lapset olivat pesusta aivan tohkeissaan ja vesi lensikin niin kovasti, että lopulta pihalla hääräili kaksi alastonta leputtajanpesijää. Kuinka hauskaa voikaan olla räpiä vedellä ja saippuakuplilla. Kun tähän annetaan vielä pari köydenpätkää ja rättiä niin ilo on ylimmillään... Aika monesti sitä tulee mietittyä, että kuinka mukavaa sitä olikaan olla pieni lapsi, jonka suurimmat murheet tuntuvat näin aikuisen silmin olevan yleensä aikas pieniä ;) Ilo oli myös äitinä seurata pientä temmellystä ja kyllä ympärillä olevien ihmistenkin kasvoille hymy nousi viimeistään siinä vaiheessa, kun kesken työmiesten veneenpesun pieni alaston suomalaistyttö nykii lahkeesta ja osoittaa tyhjää ämpäriään johon selvästi pitää laittaa vettä, jotta se ei olisi enää tyhjä :)

Iltapäivällä Markku jatkoi kannen kunnostamista, kunnes päätimme lähteä yhdessä ruokaistostoksille. Siltä reissulta juuri saavuimme ja nyt olisi aika pistää pää tyynyyn, mutta vielä se ei onnistu, sillä rakas ukkelini intoutui pesemään veneen kantta ennen aamuista maalausta ja harjan heiluntaa saamme nyt kuunnella yhteistuumin :)

Mutta hyvää yötä sinulle ja me koitamme puhallella tätä lämpöä myös sinne pohjolan kylmeneviin päiviin :)

Olette ajatuksissa!