torstai 15. marraskuuta 2012

Päivät Lanzarotella

Hip hei!

Täällä sitä ollaan auringon alla. Päivät Lanzarotella ovat kuluneet kuin siivillä (jälleen aika kuluu aivan liian nopeasti). Maksoimme satamassa viiden päivän oleskelusta (sama hinta kuin Corunassa, eli ~50e/yö) ja nyt aika on kulunut umpeen.

Perillä...milloin olemme perillä? Sitä on meiltä kysytty paljon. Perillä missä? Itse ajattelen, että olemme perillä silloin, kun lähdemme takaisin. Tämäkään ei pidä täysin paikkaansa, sillä matkan kannalta uusia paikkoja meille on aina Azoreille asti, joten olemmeko perillä vasta siellä, vai olemmeko oikeasti perillä vasta sitten, kun nenämme nähdään Tornion Prisman kauppajonossa? Niin no...tätä viimeistä vaihtoehtoa en haluaisi vielä ajatella (hui!).

En tiedä milloin olemme perillä, mutta nyt nämä viisi päivää ovat tuntuneet siltä kuin olisimme perillä. Tämä siksi, että ensimmäisen kerran koko matkan aikana minulla ei ole niskavilloissani olo, että pitäisi edetä. Tästä pisteestä meidän tulee kuun loppuun mennessä siirtyä ainoastaan noin 100 mailia Las Palmasiin ja tuo matka tuntuu nyt käytyihin maileihin nähden hyvin ääpättömältä...Nyt on siis ollut hyvä olla. Todella hyvä.

Mitä olemme saaneet aikaiseksi? Lepoa, seikkailua, lepoa ja herkuttelua (kamenlinmaitojuustosta lihakimariin)...ja totaalista rentoutumista.. .huomasin juuri, että en tiedä mikä viikonpäivä on tänään. Tätä ei ole aikoihin minulle tapahtunut. Koitin myös pohtia, että mitä oikeasti olemme tehneet täällä ja ainoa asia mikä tulee mieleeni on se, että yhtenä päivänä vuokrasimme auton ja kiertelimme hieman saarta..eli rentoutunut on ilmapiiri :)

No jotain minulla on tästä ympäristöstä, jossa olelemme.

Satama on upea (siis turistimielessä) ja täältä löytyy vähintäänkin kaikki se jota turistina kaipaat. Löytyy matkamme siisteimmät suihkutilat, pesutupa jne. ja plussana oma uima-allas veneilijöitä varten ja kirkkokin (jos sen palveluita kaipaat).

Blaya Blanca Marina Rubicon ympärillä on tehty juuri sinulle joka pidät Aurinkomatkojen lomalennoista ympäristöön joka on tehty palvelemaan juuri sinua. On ravintoloita, myymälöitä, uimarantoja ja jäätelöbaareja...Ja miten on hintataso? No kovahan se on, jos olet käynyt esim. Corunassa...mutta menettelee...

Kaikista näistä päivistä joita olemme täällä viettäneet tämä päivä on ollut se odotetuin, sillä tänään saimme rakkaat ystävämme (Tervaskantojen perhe) vierailulle luoksemme. Tänään vuorossa oli nauttimista rannasta, aalloista ja auringosta. Huomenna hyppäämme autoihin ja lähdemme tutustumaan tulivuorisaareen tarkemmin. Miten seikkailumme onnistuu? Siitä huomenna lisää :)

Ps. Piiku sairastui viime yönä pieneen vatsatautiin (josta ei tänään ole näkynyt enää jälkeäkään) ja saimme siivoilla "ossennusta" ja "ipulia" useaan otteeseen. Huomasimpas vain, että aika rutiinilla menee meillä jo nämä siivoushommat...jotain hyötyä siis matkapahoinvoinnistakin on ollut :)